Ondernemers over de hele wereld hebben één ding gemeen; ze hebben allemaal behoefte aan klanten. Dat dit niet altijd even gemakkelijk in zijn werk gaat blijkt wel uit de grote aantallen ZZP-ers die de eindjes aan elkaar moeten knopen, iedere maand een stuk maand overhouden aan het einde van hun geld maar ook die het bijltje er gewoon bij neer gooien. Ondernemen is niet voor iedereen weggelegd. Zeker niet wanneer marketing en verkoop niet de sterkste kant van de ondernemer is.

 

Er is gelukkig een grote hoeveelheid aan leer- en studiemateriaal beschikbaar wat er voor kan zorgen dat u als ondernemer zeer beslagen ten ijs komt. Een van dit soort studies heet “Get All The Clients You Need” en is een boek en volledig 52 weken durend (gratis) trainingsprogramma voor ondernemers die teveel dingen aan hun hoofd hebben om alles logisch te ordenen en het wiel zelf uit te moeten vinden. In het boek staan een groot aantal “time hacks” en zeer slimme manieren om uw doel niet uit het oog te verliezen. Want het gaat er immers om dat u focus behoudt zodat u kunt blijven doen wat u in allereerste instantie van plan was.

 

Ondernemen is eigenlijk alleen maar leuk wanneer het energie oplevert en rendabel is. Moet er iedere maand geld bij of heeft u klanten die niet leuk zijn, dan kunt u beter voor een baas blijven werken. Want het werk voor de baas heeft over het algemeen meer zekerheid en minder gezeur. Het is daarom van belang dat u ervoor zorgt dat u de juiste klanten aantrekt en producten levert die bij u passen.

 

Omdat er (helaas) geen universiteit voor ondernemers bestaat heeft Get All The Clients You Need hier een oplossing voor gevonden. Ondernemen wordt namelijk voor iedereen veel interessanter wanneer vraag en aanbod naadloos in elkaar overlopen. Wilt u weten hoe, vraag dan hier gratis en voor niets de eerste 21 bladzijden van het boek aan. Met deze inleiding kunt u een inschatting maken van het niveau en de schrijfwijze van het hele boek. U kunt daardoor zelf bepalen of dit boek ook bij u in de boekenkast hoort.